autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Orez cu sunca si telemea la tigaie

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2010

Ingrediente
3 linguri de orez fiert, 3 linguri de branza telemea razuita, 3 linguri de sunca razuita, 1 legatura patrunjel verde tocat, cateva frunze de ceapa verde taiate marunt, piper macinat, 2 oua, 3 linguri de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Reteta pot sa o incadrez in randul retetelor de criza, sau in randul celor care care il asculta pe Lavoisier ,,nimic nu se pierde, totul se transforma,, Sa va spun cum s-a intamplat: pt ca imi ramasese orez fiert si nu voiam sa-l arunc, pt ca mai aveam in frigider branza si sunca pe care nimeni nu le mai dorea, m-am gandit sa le dau o utilizare si am purces la reteta de fata. Cum am procedat: intrun castron, am amestecat toate cele ingrediente, in afara de ulei si sunca, le-am lasat deoparte. Intro tigaie, am adaugat uleiul, l-am incins putin, am adaugat sunca razuita, am calit usor, am adaugat ingredientele din castron, am invartit in tigaie vreo 3 minute,sa nu se prinda, apoi amestecul obtinut, l-am portionat in niste castronase mici sa dau preparatului o forma. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura langa ce doriti(ochiuri, costite prajite, carnat prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sunca si telemea la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu lamaie la gratar

Chiftelute cu lamaie la gratar

Se amesteca foarte bine toate ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute plate,ca pt hamburgeri. Inainte

10 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Daca totusi se poate prepara ceva gustos, e pacat sa renunti.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Si eu procedez la fel,incerc sa nu arunc nimic ci sa transfom ...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Multumesc de aprecieri.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Arata tare bine .

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Felicitari pt.idee!este pacat sa aruncam mancarea buna

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Aromat si apetisant.Felicitari pentru imaginatie.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte frumos arata,si cred ca este si gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Multumesc Lia, nici la noi nu se arunca nimic daca sunt in termene de garantie corespunzatoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Multumesc, dar chiar a fost gustos.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Bun si rapid.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Rapid si gustos!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Delicios!!!!!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Felicitari ! sa stii ca si eu procedez de multe ori cu "resturile" de prin frigider, le dau o noua infatisare si se mananca pana la ultima inghititura...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri de orez fiert
  • 3 linguri de branza telemea razuita
  • 3 linguri de sunca razuita
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva frunze de ceapa verde taiate marunt
  • piper macinat
  • 2 oua
  • 3 linguri de ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Daca totusi se poate prepara ceva gustos, e pacat sa renunti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulou din piept de pui