Ingrediente
o cana orez, 70 g soia granule, o ceapa, 2 linguri pasta de tomate, marar verde, piper, boia, ulei, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
9 voturi
Mod de preparare
Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei. Cind devine sticloasa se adauga soia strecurata si se potriveste gustul de vegeta, piper si boia.
Cind soia este fiarta se adauga pasta de tomate si mararul verde tocat.
Orezul se fierbe cu 2-3 cani de apa( depinde de ce orez folositi)si putina vegeta.Cind e gata fiert, adaugam putin patrunjel verde tocat si amestecam.
Orezul se aseaza pe o farfurie si in mijloc se face un orificiu in care punem tocanita de soia.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Apetisant...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009
Guastoasa f. tare Sidy.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009
Foarte gustoasa!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009
O reteta delicioasa si usor de preparat!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009
Pentru un design placut, se umplu cesti de cafea cu orez,se rastoarna cat e caldut pe farfurie, tocanita se poate turna peste orez sau in jurul lui. Arata foarte bine