Orezul se alege, se spala, se scurge si se pune la fiert intr-un vas cu supa cu adaos de apa si sare. Cind este pe jumatate fiert si s-a redus lichidul, se introduce la cuptor, iar spre sfirsitul inabusirii se adauga untul. Cind este gata se scoate din cuptor, se portioneaza si se serveste ca garnitura la preparate din carne
Inainte de a da vasul la cuptor se mai pot adauga rosii si ardei grasi taiati felii si inabusiti, in prealabil.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii