Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii grasi se spala, se curata de nervuri si seminte si se taie bucatele. Se pune orezul la fiert si intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc la foc potrivit, cca 3 minute, usturoiul, ceapa si ardeii. Se adauga rosiile (bucati), branza telemea taiata cubulete amestecata cu ierburile aromate, apoi orezul si se mai lasa toate 3 minute sa fiarba incet, se sareaza si se pipereaza. Inainte de a-l servi, orezul se garniseste cu coditele de ceapa verde taiate rondele si cu maslinele taiate felii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii