fierbem separat in apa orezul,impreuna cu coaja de lamaie intreaga si un pic de unt pana cand scade apa in totalitate.separat punem la fiert laptele si adaugam putin cate putin orezul impreuna cu coaja de lamaie.lasam sa fiarba,la foc mic.adaugam laptele condensat si mai lasam pe foc 2 minute,luam de pe foc siadaugam galbenusurile in prealabil zdrobite cu o furculita si punem dinou pe foc.la final scoatem coaja de lamaie.cei mici o adora,pofta buna,puteti servi cald sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii