Reteta postata pe: 30 iunie 2010
Ingrediente
-un piept de pui taiat in patru, doua pulpe taiate fiecare in doua, -2 cani potrivite de orez, -8 cani potrivite de supa de pui, -3 lingurite de secretul gustului, -sare, -piper, -secretul gustului
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei, iar din piepti si pulpe am facut un orez cu fripturica. Am luat pieptii si pulpele si le-am taiat cum am spus la ingrediente si le-am pus la fiert in apa. Cand au fiert, am scos bucatile si le-am pus separat. Am pus intr-un vas termorezistent 2 cani potrivite de orez, l-am spalat bine si am pus peste el 8 cani potrivite de supa in care au fiert bucatile de carne si 3 lingurite de secretul gustului. Am introdus la cuptor si am tinut pana s-a umflat orezul, amestecand din cand in cand. Apoi am luat bucatile de carne, le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am presarat cu sare, piper si un praf de secretul gustului, am pus ulei si am introdus vasul in cuptor pana s-a rumenit carnea. Am servit carnea alaturi de orez cu castraveti murati, dar puteti sa serviti cu ce doriti: acritura sau salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez la cuptor cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se pun limbile spalate la fiert impreuna cu condimente: cimbru, piper, boia, 1 cub vegeta si orice
1.Se curata ceapa si se taie solzisori.
2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie
2 voturi
8 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Ce bunãtate ai pregãtit!!!mai ales cu pui de casã...yummy!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
natural si gustos *****
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Imi place cand orezul este facut in supa in care a fiert puiul.
Adina , 30 iunie 2010
Gustos! O mancare intr-adevar usoara!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
O bunatate ...