Se bat ouale cu putina sare. Se incinge Wok-ul, se adauga 1 lingura de ulei si se roteste usor tigaia, sa se unga intreaga suprafata; acest lucru este important, ca orezul sa nu se lipeasca. Se prajesc rapid ouale si se pun pe o farfurie. Se reincalzeste wok-ul, se pune orezul si se prajeste pina cind boabele se separa si devin fierbinti. Se adauga ceapa verde si se amesteca. Se taie ouale in bucati mari si se pune din nou in wok, amestecind. Se aduga sosul de soia si se prajeste 30 d e sec. Se muta mincarea intr-un bol incalzit si se serveste. Aceasta este o metoda delicioasa de preparare a resturilor de orez gatit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii