Se curăţă legumele şi se taie. Se prăjesc puţin toate legumele, apoi se adaugă şi orezul şi se amestecă alături de legume. Se acoperă cu apă, se adaugă delikat pentru gust şi se lasă să fiarbă la foc mic. Din când in când se amestecă, până se fierb orezul şi legumele. Dupa ce se amesteca bine legumele, se adaugă o lingura de bulion şi feliuţe subţiri de usturoi. Se adaugă sare si piper dupa gust. Eu am combinat acest orez cu piept de pui pe care l-am preparat astfel: se topeşte unt sau margarina in tigaie, intre timp preparăm puiul: se condimentează cu piper şi sare şi se pune la prăjit; tăiem felii rotunde de roşii( câte două pentru fiecare felie de piept) şi feliem de asemenea şi mozzarella după ce s-a prăjit puiul pe ambele părţi se pun deasupra feliile de roşii, apoi peste roşii se adaugă şi feliile de mozzarella. Aşteptăm pâna se topeşte mozzarella (se topeşte repede) şi apoi puiul este gata.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii