Se fierbe orezul in apa, adaugind vegeta sau delikat(e mult mai aspectuos). Pentru sos: se taie doi catei usturoi felii subtiri, care se calesc in putin ulei masline - 2 min.; se adauga pieptul de pui taiat cubulete, adaugindu-se treptat sos soia si sos salsa (dulce). Treptat se pun: un morcov taiat julien, o ceapa taiata rondele, ciupercile-felii; spre sfirsit se pun ardeii taiati felii, citeva buchetele brocoli si sosul iute. Se adauga acest amestec la orezul fiert. Atentie: trebuie sa mestecati aproape continuu, sa nu se prinda. Se poate acoperi cu un capac pentru ca legumele sa lase mai repede apa. Legumele trebuie adaugate in ordinea complexitatii lor de fierbere; legumele nu trebuie patrunse(fierte)in totalitate, astfel se va obtine un plus de vitamine. Folosind sosurile de mai sus, nu este necesar sa puneti sare. In loc de sos iute, se foloseste piper.
Se asaza orezul pe un platou; se lasa loc in mijlocul acestuia pentru a adauga sosul de legume si puiul

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii