Se portioneaza rasolul, atentie se taie felii subtiri de 2.5 cm cu tot cu os, se da prin faina si se pune in tigaie la prajit.
Se curata cartoful cu morcovul si se dau intr-o unda de foc. Se iau bucatile de rasol, se leaga cu ata pe margini si se aseaza intr-o tava de cuptor, peste ele se vor pune cartoful cu morcovul.
Separat, se face un sos dintr-o jumatate de litru de apa, amestecat cu boia, sare, piper si se ingroasa cu o lingura de faina, dupa care se rastoarna peste rasol.
Se baga la cuptor cam 30 minute, dupa care se scot si se adauga ciupercile cu maslinele, se presara patrunjelul si se adauga 2 sau 3 foi de dafin.
Se mai lasa 15 minute acoperit cu o folie de aluminiu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii