Se portioneaza rasolul, atentie se taie felii subtiri de 2.5 cm cu tot cu os, se da prin faina si se pune in tigaie la prajit.
Se curata cartoful cu morcovul si se dau intr-o unda de foc. Se iau bucatile de rasol, se leaga cu ata pe margini si se aseaza intr-o tava de cuptor, peste ele se vor pune cartoful cu morcovul.
Separat, se face un sos dintr-o jumatate de litru de apa, amestecat cu boia, sare, piper si se ingroasa cu o lingura de faina, dupa care se rastoarna peste rasol.
Se baga la cuptor cam 30 minute, dupa care se scot si se adauga ciupercile cu maslinele, se presara patrunjelul si se adauga 2 sau 3 foi de dafin.
Se mai lasa 15 minute acoperit cu o folie de aluminiu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii