autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Oso-Bucco

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Ingrediente
1kg de carne oso-buco taiat in felii, faina ptr carne, ulei ptr prajit, 2cepi taiate solzi, 2-3 usturoi taiati felii, mirodenii - patrunjel frunze, thimin, 2 frunze de dafin, 3/4 pahar de vin rosu, 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa, conserva de 400gr de rosii cubulete, putina sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si deasemeni rosiile cubulete. Se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face foc mic se acopera cu un capac si se fierbe doua ore pina cind carnea este moale. Se serveste cu mamaliguta sau cu orez fiert si pe carne se adauga patrunjel proaspat si usturoi proaspat tocat. Este o mincare deosebita .
Daca ti-a placut reteta noastra "Oso-Bucco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de marar

Mancarica de marar

Speli carnea, o usuci cu un servet si o portionezi.Cureti ceapa si o toci.Inabusi carnea impreuna

7 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici. Ardeii si ceapa verde se taie marunt. Burgulul

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte gustoasa. Cind am distuit ceapa eu am adaugat si un morcov ras, da mincarii o culoare frumoasa si un gust mai dulce.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Va multumesc de complimente mincarea este foarte usoara si gustoasa si de obicei o pregatesc ptr sfarsit de saptamina cind am mai mult timp.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2010

    Mancarea e apetisanta! Multumim Mihaela, nici eu nu stiam ce inseamna osso buco, dar banuiam ca e carne de vita, dupa timpul de fierbere.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    Osso buco este carnea de coada de vita; inseamna ca dupa taiere se vede maduva osoasa.Este specific italiana. Foarte apetisanta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

      O mancare de nota 10 cu *****.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      O minunatie,bravo.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      oso-buco ce fel de carne este? buco?????????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne oso-buco taiat in felii
  • faina ptr carne
  • ulei ptr prajit
  • 2cepi taiate solzi
  • 2-3 usturoi taiati felii
  • mirodenii - patrunjel frunze
  • thimin
  • 2 frunze de dafin
  • 3/4 pahar de vin rosu
  • 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa
  • conserva de 400gr de rosii cubulete
  • putina sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Va multumesc de complimente mincarea este foarte usoara si gustoasa si de obicei o pregatesc ptr sfarsit de saptamina cind am mai mult timp.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Iepure cu masline