autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Oso-Bucco

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Ingrediente
1kg de carne oso-buco taiat in felii, faina ptr carne, ulei ptr prajit, 2cepi taiate solzi, 2-3 usturoi taiati felii, mirodenii - patrunjel frunze, thimin, 2 frunze de dafin, 3/4 pahar de vin rosu, 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa, conserva de 400gr de rosii cubulete, putina sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si deasemeni rosiile cubulete. Se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face foc mic se acopera cu un capac si se fierbe doua ore pina cind carnea este moale. Se serveste cu mamaliguta sau cu orez fiert si pe carne se adauga patrunjel proaspat si usturoi proaspat tocat. Este o mincare deosebita .
Daca ti-a placut reteta noastra "Oso-Bucco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Favas á Portuguesa

Favas á Portuguesa

Este o mâncare tipic portughezã, foarte "pãcãtoasã caloric"; la începutul luni aprilie apare

2 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se toaca ceapa marunt, si se pune peste carnea tocata. Se amesteca bine, apoi se pune orezul, cimbrul,

2 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte gustoasa. Cind am distuit ceapa eu am adaugat si un morcov ras, da mincarii o culoare frumoasa si un gust mai dulce.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Va multumesc de complimente mincarea este foarte usoara si gustoasa si de obicei o pregatesc ptr sfarsit de saptamina cind am mai mult timp.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2010

    Mancarea e apetisanta! Multumim Mihaela, nici eu nu stiam ce inseamna osso buco, dar banuiam ca e carne de vita, dupa timpul de fierbere.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    Osso buco este carnea de coada de vita; inseamna ca dupa taiere se vede maduva osoasa.Este specific italiana. Foarte apetisanta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

      O mancare de nota 10 cu *****.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      O minunatie,bravo.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      oso-buco ce fel de carne este? buco?????????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne oso-buco taiat in felii
  • faina ptr carne
  • ulei ptr prajit
  • 2cepi taiate solzi
  • 2-3 usturoi taiati felii
  • mirodenii - patrunjel frunze
  • thimin
  • 2 frunze de dafin
  • 3/4 pahar de vin rosu
  • 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa
  • conserva de 400gr de rosii cubulete
  • putina sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Va multumesc de complimente mincarea este foarte usoara si gustoasa si de obicei o pregatesc ptr sfarsit de saptamina cind am mai mult timp.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne de porc