Reteta postata pe: 15 septembrie 2010
Ingrediente
1kg de carne oso-buco taiat in felii, faina ptr carne, ulei ptr prajit, 2cepi taiate solzi, 2-3 usturoi taiati felii, mirodenii - patrunjel frunze, thimin, 2 frunze de dafin, 3/4 pahar de vin rosu, 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa, conserva de 400gr de rosii cubulete, putina sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si deasemeni rosiile cubulete. Se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face foc mic se acopera cu un capac si se fierbe doua ore pina cind carnea este moale. Se serveste cu mamaliguta sau cu orez fiert si pe carne se adauga patrunjel proaspat si usturoi proaspat tocat. Este o mincare deosebita .
Daca ti-a placut reteta noastra "Oso-Bucco" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010
O mancare de nota 10 cu *****.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010
O minunatie,bravo.
costy1969 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010
oso-buco ce fel de carne este? buco?????????