Bucatile de osso buco trebuiesc taiate de jur imprejur cu o foarfeca de bucatarie sau un cutit bine ascutit, ca sa nu se indoaie la frigere. Mai precis pielea care le inconjoara trebuie taiata la distanta de 4/5 cm.
Dupa ce le-ati taiat le dati prin faina si le puneti la fript in tigaia cu unt. Frigeti pe ambele parti citeva minute si apoi turnati vinul si lasati sa se evapore.
Intr-o tigaie separata frigeti amestecul de ceapa telina si morcovi sau numai de ceapa, cum doriti.
Amestecati ceapa cu carnea si acoperiti cu apa lasind sa fiarba la foc mediu circa o ora si jumatate.
Cind carnea e aproape gata puneti mazarea si cartofii taiati cubulete dupa gust.
Dupa 20 minute adaugati sucul de rosii si lasati sa fiarba inca un sfert de ora.
Potriviti de sare si piper si presarati patrunjelul taiat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii