autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 6 rosii coapte, 1 capatana usturoi, 2 lingurite zahar, sare, ulei, 1 lingurita Delikat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa fierba impreuna inca 5-10 min. Se pune usturoiul pisat si se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de peste

Ostropel de peste

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre

3 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Taiati pulpele in doua si incingeti o tigaie cu ulei si le prajiti pe ambele parti. Aveti grija sa

17 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosescniciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 6 rosii coapte
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita Delikat

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pilaf cu carne de cocoș