autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 6 rosii coapte, 1 capatana usturoi, 2 lingurite zahar, sare, ulei, 1 lingurita Delikat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa fierba impreuna inca 5-10 min. Se pune usturoiul pisat si se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel cu carne de curcan

Ostropel cu carne de curcan

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin. Am

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu orez

Ostropel de pui cu orez

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata

23 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosescniciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 6 rosii coapte
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita Delikat

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie