autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 6 rosii coapte, 1 capatana usturoi, 2 lingurite zahar, sare, ulei, 1 lingurita Delikat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa fierba impreuna inca 5-10 min. Se pune usturoiul pisat si se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Taiati pulpele in doua si incingeti o tigaie cu ulei si le prajiti pe ambele parti. Aveti grija sa

17 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosescniciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 6 rosii coapte
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita Delikat

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult ostropelul,dar nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...Condimentele naturale sunt gustoase,sanatoase si este pacat sa nu le exploatam toate calitatile,gustul si aromele...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene