autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Ostropel cu carne de curcan

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 august 2015

Ingrediente
500 g carne de curcan, o ceapa, 4-5 catei de usturoi, o lingura pasta de tomate, 300 ml suc de rosii, o frunza de dafin, boia dulce, cimbru, sare, piper, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.

Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.

Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

22 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cârnaţi "prăjiţi" în vin