autor:

strumfii bucatari

» » Mancaruri cu carne

Ostropel cu cocos de tara

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2016

Ingrediente
1 cocos de tara portionat, 6 catei de usturoi, foi de dafin,piper,cimbru, 500 ml suc de rosii, 1 pahar de vin rosu (100 ml), patrunjel tocat (optional, 3 linguri cu ulei, 3 linguri pasta de tomate, 3 cartofi ( pentru a i praji)

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute. Curat, spal si tai marunt usturoi. Pun ulei in cratita adaug usturoi si las 2 minute, adaug carne fiarta si amestec pana se rumeneste un pic carnea. Sting cu vin rosu. Adaug sucul de rosii si pasta de tomate, zeama ( in care am fiert carnea), sare, dafin, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade sosul.

La servire se pune patrunjel tocat ( daca doriti, eu u pun pentru ca nu le place) Se serveste cu mamaliguta, cartofi prajiti si cu muraturi asortate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu cocos de tara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de pui

Chiftelute din carne de pui

Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar

18 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Pieptul de curcan desfacut in doua il punem intr-un vas in care am facut o marinada din cele doua

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elisabeta i,01.02.2018 , 01 februarie 2018

    il voi incerca chiar astazi

  • Fara foto

    florin , 25 iunie 2017

    delicios,o sa-l fac si eu

Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cocos de tara portionat
  • 6 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin rosu (100 ml)
  • patrunjel tocat (optional
  • 3 linguri cu ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi ( pentru a i praji)

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

elisabeta i,01.02.2018

il voi incerca chiar astazi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Musaca cu piure de cartofi