autor:

strumfii bucatari

» » Mancaruri cu carne

Ostropel cu cocos de tara

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2016

Ingrediente
1 cocos de tara portionat, 6 catei de usturoi, foi de dafin,piper,cimbru, 500 ml suc de rosii, 1 pahar de vin rosu (100 ml), patrunjel tocat (optional, 3 linguri cu ulei, 3 linguri pasta de tomate, 3 cartofi ( pentru a i praji)

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute. Curat, spal si tai marunt usturoi. Pun ulei in cratita adaug usturoi si las 2 minute, adaug carne fiarta si amestec pana se rumeneste un pic carnea. Sting cu vin rosu. Adaug sucul de rosii si pasta de tomate, zeama ( in care am fiert carnea), sare, dafin, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade sosul.

La servire se pune patrunjel tocat ( daca doriti, eu u pun pentru ca nu le place) Se serveste cu mamaliguta, cartofi prajiti si cu muraturi asortate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu cocos de tara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi

Tocanita de porc cu cartofi

O tocanita foarte gustoasa,consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa. Spalam

14 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa

10 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elisabeta i,01.02.2018 , 01 februarie 2018

    il voi incerca chiar astazi

  • Fara foto

    florin , 25 iunie 2017

    delicios,o sa-l fac si eu

Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cocos de tara portionat
  • 6 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin rosu (100 ml)
  • patrunjel tocat (optional
  • 3 linguri cu ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi ( pentru a i praji)

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

elisabeta i,01.02.2018

il voi incerca chiar astazi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Chiftele din carne de porc