Ostropel cu cocos de tara

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie
Ostropel cu cocos de tara

Ingrediente

  • 1 cocos de tara portionat
  • 6 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin rosu (100 ml)
  • patrunjel tocat (optional
  • 3 linguri cu ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi ( pentru a i praji)

Mod de preparare

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute. Curat, spal si tai marunt usturoi. Pun ulei in cratita adaug usturoi si las 2 minute, adaug carne fiarta si amestec pana se rumeneste un pic carnea. Sting cu vin rosu. Adaug sucul de rosii si pasta de tomate, zeama ( in care am fiert carnea), sare, dafin, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade sosul.

La servire se pune patrunjel tocat ( daca doriti, eu u pun pentru ca nu le place) Se serveste cu mamaliguta, cartofi prajiti si cu muraturi asortate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise