autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de miel

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 3-4 cepe, 8 catei usturoi, 1 ardei gras, 1 cutie cu rosii in bulion, 500 g cartofi, ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Transeaza carnea de miel in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare si o ceapa. Separat, caleste ceapa taiata julien impreuna cu ardeiul taiat marunt si usturoiul zdrobit. Stinge cu zeama in care a fiert carnea, dupa care adauga bucatile de carne. Lasa la cuptor si, din cand in cand, adauga putina supa. Spre final, adauga cutia cu rosii si condimenteaza cu mirodeiile, dupa gust. Cand sosul este bine scazut, aromatizeaza cu verdeata tocata fin. Serveste cat este fierbinte, alaturi de cartofi copti si taiati cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Carnea de vita se taie in bucati de cca 4 cm ; se spala si se pune la fiert cu apa si o lingurita

27 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte. Se spală orezul, se fierbe. Se pune la

7 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cacciatora