autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

OSTROPEL DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1kg. carne de miel ,, 120 ml. ulei ,, 1 lingura pasta de bulion, , 1 lingura faina, , 1 legatura ceapa verde, , 1 catel de usturoi sau o legatura de usturoi verde ,, 1 lingura otet, , sare ,, piper ,, 500ml supa de carne

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Se taie carnea bucati , se inabusa in ulei ,se scoate si se fierbe separat cu putina supa de carne .
2.In grasimea ramasa de la inabusit se pune ceapa tocata , faina , se prajesc putin si se sting cu putina supa in care s-a fiert carnea . Se adauga bulionul si otetul si se mai fierb 20 min.Se strecoara sosul si se pune peste carnea fiarta ,se adauga usturoiul taiat feliute , sare si piper dupa gust si se fierbe inca 20 minute.
3.Ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi sau orez si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "OSTROPEL DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile.

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Este o reteta pe care cu mare pofta am sa o pregatesc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg. carne de miel ,
  • 120 ml. ulei ,
  • 1 lingura pasta de bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 catel de usturoi sau o legatura de usturoi verde ,
  • 1 lingura otet
  • sare ,
  • piper ,
  • 500ml supa de carne

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Este o reteta pe care cu mare pofta am sa o pregatesc si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute, iaurt cu menta.