autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

OSTROPEL DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1kg. carne de miel ,, 120 ml. ulei ,, 1 lingura pasta de bulion, , 1 lingura faina, , 1 legatura ceapa verde, , 1 catel de usturoi sau o legatura de usturoi verde ,, 1 lingura otet, , sare ,, piper ,, 500ml supa de carne

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Se taie carnea bucati , se inabusa in ulei ,se scoate si se fierbe separat cu putina supa de carne .
2.In grasimea ramasa de la inabusit se pune ceapa tocata , faina , se prajesc putin si se sting cu putina supa in care s-a fiert carnea . Se adauga bulionul si otetul si se mai fierb 20 min.Se strecoara sosul si se pune peste carnea fiarta ,se adauga usturoiul taiat feliute , sare si piper dupa gust si se fierbe inca 20 minute.
3.Ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi sau orez si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "OSTROPEL DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ficat de rata in crusta crocanta

Ficat de rata in crusta crocanta

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga

4 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Este o reteta pe care cu mare pofta am sa o pregatesc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg. carne de miel ,
  • 120 ml. ulei ,
  • 1 lingura pasta de bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 catel de usturoi sau o legatura de usturoi verde ,
  • 1 lingura otet
  • sare ,
  • piper ,
  • 500ml supa de carne

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Este o reteta pe care cu mare pofta am sa o pregatesc si eu.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muşchi de vită la cuptor