autor:

Trincuci Luiza

» » Supe de carne

Ostropel de peste

Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
Aveti nevoie de:1 kg peste(eu am folosit crap), , faina, , 2 capatani usturoi, , 500ml apa, , ulei, , 4 rosii, , condimente vegeta, , tarhon, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile intregi decojite.sarea si piperul dupa gust.se asezoneaza cu tarhon sua patrunjel.Usor de preparat si gustos pentru stomac:).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Pucero.

Pucero.

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele

8 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Supa crema cu perisoare de pui

Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tanza Utu , 21 ianuarie 2014

    un deliciu!!!

  • Fara foto

    gicu bucataru (Bucatar) , 07 februarie 2012

    De unde,doamne,iarta-ma ,scoateti denumirile astea!?Reteta este de "saramura de peste simpla"nicidecum de "ostropel"!Ostropelul este cu totul altceva si se prepara NUMAI din carne de pui!Ce tampenie!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Usor de preparat si sanatos..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      O bunatate...Este un fel de plachie la tigaie...La noi in Dobrogea se foloseste des si aceasta metoda...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Aveti nevoie de:1 kg peste(eu am folosit crap)
  • faina
  • 2 capatani usturoi
  • 500ml apa
  • ulei
  • 4 rosii
  • condimente vegeta
  • tarhon
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Trincuci Luiza
Tort diplomat special

Tort diplomat special

Este simplu de preparat si foarte delicios!! Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi

3 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gicu bucataru (Bucatar)

De unde,doamne,iarta-ma ,scoateti denumirile astea!?Reteta este de "saramura de peste simpla"nicidecum de "ostropel"!Ostropelul este cu totul altceva si se prepara NUMAI din carne de pui!Ce tampenie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de tortellini