autor:

Trincuci Luiza

» » Supe de carne

Ostropel de peste

Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
Aveti nevoie de:1 kg peste(eu am folosit crap), , faina, , 2 capatani usturoi, , 500ml apa, , ulei, , 4 rosii, , condimente vegeta, , tarhon, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile intregi decojite.sarea si piperul dupa gust.se asezoneaza cu tarhon sua patrunjel.Usor de preparat si gustos pentru stomac:).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de cartofi cu carne de porc

Supa de cartofi cu carne de porc

Se taie carnea in cuburi de marime potrivita, asa ca sa intre o data in gura. Se pune intr-o oala

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de vita cu legume

Supa de vita cu legume

Oasele de vita spalate,se pun in oala sa fiarba iar daca dupa 30-40min se aduna deasupra spuma neagra,se

1 vot    0 comentarii
3h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tanza Utu , 21 ianuarie 2014

    un deliciu!!!

  • Fara foto

    gicu bucataru (Bucatar) , 07 februarie 2012

    De unde,doamne,iarta-ma ,scoateti denumirile astea!?Reteta este de "saramura de peste simpla"nicidecum de "ostropel"!Ostropelul este cu totul altceva si se prepara NUMAI din carne de pui!Ce tampenie!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Usor de preparat si sanatos..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      O bunatate...Este un fel de plachie la tigaie...La noi in Dobrogea se foloseste des si aceasta metoda...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Aveti nevoie de:1 kg peste(eu am folosit crap)
  • faina
  • 2 capatani usturoi
  • 500ml apa
  • ulei
  • 4 rosii
  • condimente vegeta
  • tarhon
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Trincuci Luiza
Tort diplomat special

Tort diplomat special

Este simplu de preparat si foarte delicios!! Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi

3 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gicu bucataru (Bucatar)

De unde,doamne,iarta-ma ,scoateti denumirile astea!?Reteta este de "saramura de peste simpla"nicidecum de "ostropel"!Ostropelul este cu totul altceva si se prepara NUMAI din carne de pui!Ce tampenie!

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu perisoare de curcan