Se incinge f. bine uleiul, se pune carnea spalata si portionata si se prajeste usor pe toate partile pana devine albicioasa. Ceapa tocata fin sau data pe razatoare se pune peste carne, se caleste f. putin dupa care se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert. Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul sau pasta de tomate desfacuta in putina apa, usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute pentru asi lua gust de usturoi si pentru a fierbe bine pasta de tomate.La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
Sfat :nu scadeti prea tare mancarea, sosul trebuie sa fie fluid.
Se poate servi cu piure de cartofi sau cu mamaliguta calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii