autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
pulpe de pui(sau piept), usturoi, faina, supa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul,se spala,si se lasa sa se scurga de apa.Se curata usturoiul si se taie rondele.Intr-o cratita se pune putin ulei,si se caleste putin usturoiul.Dupa ce usturoiul s-a calit,se adauca treptat faina,apoi se pune supa(daca nu aveti se poate pune apa,dar neaparat calda,ca altfel se vor forma cocoloase din faina).Cand sosul da in fiert,se adauga puiul,putin prajit in prealabil.Condimentati dupa gust cu sare si piper,si daca vreti puteti adauga putin patrunjel tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia

16 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui(sau piept)
  • usturoi
  • faina
  • supa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de vitel cu vinete marinate