autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

OSTROPEL DE PUI

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
2 buc piept de pui, unt ,o ceapa,4 catei usturoi,2-3 linguri otet,sare,piper,3-4 ardei grasi sau gogosari,o leg patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ceapa devine sticloasa se adauga usturoiul pisat,sare si piper.Sa lasa vreo cateva minute sa se caleasca si usturoiul,apoi se adauga otetul.Dupa ce da in clocot ,se adauga putina apa si se adauga carnea,se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se da la cuptor pentru inca 10-15 minute.Se serveste cald cu garnitura de orez sau cu mamaliguta calda
Daca ti-a placut reteta noastra "OSTROPEL DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia

16 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    FOARTE BUN

  • bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Super bine arata, cred ca e delicios !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Foarte bun. Cu mamaliguta e o nebunie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Ce bine arata, mi s-a facut foame.

    • manea iuliana , 13 octombrie 2009

      nu se pune rosii sau bulion?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      E gustos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      E aspectos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui, unt ,o ceapa,4 catei usturoi,2-3 linguri otet,sare,piper,3-4 ardei grasi sau gogosari,o leg patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

7 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

44 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

Alice85 (Chef de cuisine)

FOARTE BUN

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pilaf de pui