autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

OSTROPEL DE PUI

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
2 buc piept de pui, unt ,o ceapa, catei usturoi, linguri otet,sare,piper,3-4 ardei grasi sau gogosari,o leg patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ceapa devine sticloasa se adauga usturoiul pisat,sare si piper.Sa lasa vreo cateva minute sa se caleasca si usturoiul,apoi se adauga otetul.Dupa ce da in clocot ,se adauga putina apa si se adauga carnea,se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se da la cuptor pentru inca 10-15 minute.Se serveste cald cu garnitura de orez sau cu mamaliguta calda
Daca ti-a placut reteta noastra "OSTROPEL DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Taiati pulpele in doua si incingeti o tigaie cu ulei si le prajiti pe ambele parti. Aveti grija sa

17 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    FOARTE BUN

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Super bine arata, cred ca e delicios !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Foarte bun. Cu mamaliguta e o nebunie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Ce bine arata, mi s-a facut foame.

    • Fara foto

      manea iuliana , 13 octombrie 2009

      nu se pune rosii sau bulion?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      E gustos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      E aspectos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui, unt ,o ceapa, catei usturoi, linguri otet,sare,piper,3-4 ardei grasi sau gogosari,o leg patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

Alice85 (Chef de cuisine)

FOARTE BUN

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Pui traditional american