autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de pui, 1 lingura de ulei, 3 cepe verzi, 1/2lingura faina, 1 lingura bulion, 2 catei de usturoi, piper boabe (negru, rosu, verde, dupa gust), 1 foaie dafin, 2 linguri otet de vin, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare, piper, dafinul si vegeta si fierbi pana ce puiulsete destul de frage. Cand este aproape gata, adaugi otetul. Lasi sa mai dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se portioneaza puiul, se spala, se sterge cu un prosop si se pune la prajit in ulei. Intre timp spalam

15 voturi    18 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Hmmm,ce bun este...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 3 cepe verzi
  • 1/2lingura faina
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe (negru
  • rosu
  • verde
  • dupa gust)
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri otet de vin
  • vegeta

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,ce bun este...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Shaorma dietetica de pui