autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de pui, 1 lingura de ulei, 3 cepe verzi, 1/2lingura faina, 1 lingura bulion, 2 catei de usturoi, piper boabe (negru, rosu, verde, dupa gust), 1 foaie dafin, 2 linguri otet de vin, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare, piper, dafinul si vegeta si fierbi pana ce puiulsete destul de frage. Cand este aproape gata, adaugi otetul. Lasi sa mai dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Dupa o lunga absenta m-am decis sa postez o noua reteta deoarece ''Gatesc sanatos pentru concursul

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

34 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Hmmm,ce bun este...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 3 cepe verzi
  • 1/2lingura faina
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe (negru
  • rosu
  • verde
  • dupa gust)
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri otet de vin
  • vegeta

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,ce bun este...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Fricase (spanac su carne de vitel)