Ostropel de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ostropel de pui

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 cutii de rosii in bulion Pomodori Pelati
  • -3 capatani de usturoi
  • -patrunjel de presarat in farfurie
  • -1 pahar de vin
  • -piper
  • -sare

Mod de preparare

Se portioneaza puiul, se spala, se sterge cu un prosop si se pune la prajit in ulei. Intre timp spalam conservele, le desfacem si pasam continutul din ele. Curatam usturoiul si-l taiem feliute.In timpul acesta mai mestecam si in pui sa nu se arda. Cand puiul e aproape facut, turnam peste el pasta de rosii, vinul si usturoiul. Mai lasam putin sa fiarba pana e gata puiul, potrivim de sare si piper si stingem focul. Se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise