autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Ingrediente
-1 pui, -2 cutii de rosii in bulion Pomodori Pelati, -3 capatani de usturoi, -patrunjel de presarat in farfurie, -1 pahar de vin, -piper, -sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza puiul, se spala, se sterge cu un prosop si se pune la prajit in ulei. Intre timp spalam conservele, le desfacem si pasam continutul din ele. Curatam usturoiul si-l taiem feliute.In timpul acesta mai mestecam si in pui sa nu se arda. Cand puiul e aproape facut, turnam peste el pasta de rosii, vinul si usturoiul. Mai lasam putin sa fiarba pana e gata puiul, potrivim de sare si piper si stingem focul. Se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • husni

    husni (Chef de cuisine):

    A iesit mmmmmmmmmmm,o bunatate. Am folosit rosii crude(aici,am tot timpul anului) si nu am pus vin.

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    hm , 24 august 2017

    reteta veche si buna felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Am facut ostropelul asta;dar am folosit rosii proaspete si n-am pus vin. E f.bun;am pus reteta in caietul cu retete.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte buna si usoara!

    • Fara foto

      Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      In aceasta perioada as inlocui conserva "pomodori pelati" cu rosii proaspete (au iesit deja pe piata rosiile noastre cu gust!!), as adauga usturoi verde (in locul celui de iarna) si busuioc proaspat.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

      Foarte bun!

    • Fara foto

      Angy , 13 iunie 2010

      Delicios!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

      Arata minunat,si apetisant!*****

    • Fara foto

      maria mihalache , 13 iunie 2010

      Foarte bun.............teribil de mult imi place.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Culoarea,mi-a facut pofta. Delicios! Cred ca-l fac f.,f.curind;e foarte rapud si simplu.

    • Fara foto

      husni , 11 iunie 2010

      Ce simplu se face ostropelul asta;si sigur e un deliciu.Culoarea e.................mi-a facut pofta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Foarte gustos ostropelul. O mancare usor de preparat , reusita sigura pentru tinerele gospodine.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Camelia ai de la mine * * * * * ! Mai ales ca are atata usturoi.... O minunatie !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Delicios!i-mi place mult!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte aromat!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Arata foarte bine si cu siguranta este foarte gustos*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Imi place tare mult ostropelul,iar cel pregatit de tine arata super bine...Pacat ca este post ,ca altfel iti faceam o vizita...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte bun ostropelul, imi place!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 cutii de rosii in bulion Pomodori Pelati
  • -3 capatani de usturoi
  • -patrunjel de presarat in farfurie
  • -1 pahar de vin
  • -piper
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

hm

reteta veche si buna felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tarta aperitiv cu ficatei de pui si ciuperci