autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
2 pulpe de pui, 2 aripi de pui, 4-5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 linguri ulei, 1 lingurita faina de orez

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Dupa o lunga absenta m-am decis sa postez o noua reteta deoarece ''Gatesc sanatos pentru concursul

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Arata foarte bine si e un deliciu.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Delicios si elegant!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Mmmm ce bunatate,m-ai facut sa inghit in sec...voi face si eu cit de curind.,*****

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Si noua ne place aceasta mancare ...eu nu adaug faina,de obicei...arata foarte bine la tine in farfurie!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Ce bunatate.Ma-i nimerit din plin cu reteta asta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      I-mi place mult!felicitãri pt. prezentare!!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Delicios !!! L-am apreciat si...dincolo ! Imi ploua in gura deja....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Si noua ne place tare mult ostropelul ...felicitari pentru prezentare...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Foarte gustos! Si eu il pregatesc in mod asemanator.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripi de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita faina de orez

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocana de pui