autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
2 pulpe de pui, 2 aripi de pui, 4-5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 linguri ulei, 1 lingurita faina de orez

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia

16 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Arata foarte bine si e un deliciu.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Delicios si elegant!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Mmmm ce bunatate,m-ai facut sa inghit in sec...voi face si eu cit de curind.,*****

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Si noua ne place aceasta mancare ...eu nu adaug faina,de obicei...arata foarte bine la tine in farfurie!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Ce bunatate.Ma-i nimerit din plin cu reteta asta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      I-mi place mult!felicitãri pt. prezentare!!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Delicios !!! L-am apreciat si...dincolo ! Imi ploua in gura deja....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Si noua ne place tare mult ostropelul ...felicitari pentru prezentare...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Foarte gustos! Si eu il pregatesc in mod asemanator.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripi de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita faina de orez

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui