autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
un pui fara piept, doua cutii de rosii in bulion, piper, sare, plante aromatice pentru carne de pasare, o lg de zahar, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.

Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic

Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia

16 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    foarte gustos!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2009

    Tai o ceapa marunt, un ardei gras, cubulete si o rosie, tot in cubulete, apoi adaug carnea de pui si continui reteta ta... La sfarsit adaug patrunjel verde tocat...iese o minunatie !!!

  • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Nu am incercat niciodata si cautam de ceva vreme reteta. Pot sa pun si o ceapa calita?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • un pui fara piept
  • doua cutii de rosii in bulion
  • piper
  • sare
  • plante aromatice pentru carne de pasare
  • o lg de zahar
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Diana Luparu
Prajitura Delia

Prajitura Delia

Foile: Se freaca faina cu margarina, adaugam galbenusele, 200g zaharul pudra, bicarbonatul stins

6 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Ingredientele pentru aluat se dau toate intr-un clocot. dupa ce se raceste se adauga oule Se adauga

13 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

foarte gustos!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf de orez cu pui Pilaf de orez cu pui

Pilaf de orez cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat. O puteti face deasemeni si cu carne de rata sau curcan.  Ideal

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza