autor:

Carp Elena Loredana

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente, un pui fara piept, doua cutii de rosii in bulion, piper, sare, plante aromatice pentru carne de pasare, o lg de zahar, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea. Dupa ce carnea a fiert, se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 10 min. Cand sosul a scazut, se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf), se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
OSTROPEL DE PUI

OSTROPEL DE PUI

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se

2 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    De obicei il prepar pe aragaz(ostropelul).La cuptor cred ca e si mai bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      O mancare gustoasa,dar eu pregatesc ostropelul cu sos rosu,mai mult,dar nu la cuptor.

    • Fara foto

      mary23092008 (Maestru bucatar) , 11 martie 2009

      O bunatate, dar de ce nu pot da mai departe sa vad si restul pozelor? :(

    • Fara foto

      marcela , 17 octombrie 2008

      E o mancare foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • un pui fara piept
  • doua cutii de rosii in bulion
  • piper
  • sare
  • plante aromatice pentru carne de pasare
  • o lg de zahar
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Carne marinata in vin