Se curata carnea de pui, se spala si s etaie bucati potrivit de mici. Se oun bucatile de carne intr-o tigaie incinsa cu unt si se rumenesc usor. Se scot apoi intr-o cratita cu fundul mai gros, se dau cu un praf de sare si se acopera sa se pastreze calde. In untul ramas in tigaie se calesc cepele si usturoiul tocate marunt. Se stinge cu otetul indoit in apa si se fierbe inabusit, pana se inmoaie bine ceapa si usturoiul. Se strecoara sosul, la care se mai adauga faina dizolvata in jumatate pahar cu apa si se toarna peste bucatile de carne prajita. Se fiebe inabusit 10 min, apoi se adauga rosiile tocate marunt si sucul de rosii si se mai lasa pe foc doar pana cand s-au fiert rosiile si sosul se ingroasa putin. Se potiveste la gust cu sare, piper si patrunjel verde fin tocat. Se serveste imediat cu salate de sezon.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii