autor:

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 catel de usturoi, sare, piper, foi de dafin, busuioc, 100 gr faina, 1 lingurita baza mancare de pui, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune la fiert, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras, sare, piper, foi de dafin, busuioc.

Cand sunt fierte adaugam usturoiul, baza ptr mancare. Separat facem faina cu apa rece si o adaugam. Dupa ce se ingroasa zeama, adaugam patrunjel verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia

16 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • busuioc
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita baza mancare de pui
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii