autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 catel de usturoi, sare, piper, foi de dafin, busuioc, 100 gr faina, 1 lingurita baza mancare de pui, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune la fiert, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras, sare, piper, foi de dafin, busuioc.

Cand sunt fierte adaugam usturoiul, baza ptr mancare. Separat facem faina cu apa rece si o adaugam. Dupa ce se ingroasa zeama, adaugam patrunjel verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu orez

Ostropel de pui cu orez

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata

23 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Dupa o lunga absenta m-am decis sa postez o noua reteta deoarece ''Gatesc sanatos pentru concursul

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tochitura ardeleneasca