Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute.
Cartofii noi spalati se pun la fiert in coaja cu o lingurita zahar si putina sare.
Se pune uleiul intr-un vas de tuci sau ceaun, se prajeste carnea pe toate partile, se adauga usturoiul taiat feliute sau tocat foarte fin, putina apa cat sa acopere carnea si se fierbe cu capac aproximativ 30 minute.
Scobiti rosiile (le veti folosi la salata) iar ce s-a scos din ele tocati si puneti peste pui. Adaugati putin bulion, putina verdeata tocata, condimentati (eu pun putin concentrat de ciuperci), 1 lingurita de zahar si dupa inca 10 minute, faina amestecata cu restul de bulion si mai lasati cateva clocote.
Dupa ce au fiert cartofii (circa 20-25 minute), se scurg de apa si se curata de coaja.
Pe un platou asezati cartofii taiati bucati, carnea de pui (infasurati osul de la pulpele inferioare cu staniol), presarati cu putina paprika, verdeata si adaugati deasupra putin sos de la ostropel. Puneti restul de sos intr-o sosiera sau canita. Puteti aduce la masa si mujdei de usturoi, mamaliguta si salata asortata (cu care puteti umple rosiile).
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii