Ostropel de pui cu ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 pui taiat bucati dupa preferinta fiecaruia
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 1 cutie rosii taiate cubulete
  • 2 catei usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • Sare, piper, cimbru
  • Patrunjel verde
  • Boia dulce afumata - Pimenton

Mod de preparare

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi vas in care s-a fript puiul se calesc putin si ciupercile alaturi de usturoiul fin tocat. Se adauga conserva de rosii si se condimenteaza dupa gust. Eu am transferat tot intr-o tava nonaderenta si am lasat ostropelul la cuptor cam 40 de min. La final am pus patrunjel verde .

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise