Pulpele de pui le prajesti putin intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei pana se rumenesc pe ambele parti.Le aranjezi intr-o cratita(de preferat ar fi daca ai avea o oala de pamant);daca gatesti cu rosii proaspete le tai in cubulete,la fel procedezi si cu cele in bulion.Eu le prefer pe cele in bulion pt. ca au si acel sos delicios,plus ca stomacul meu nu suporta rosiile proaspete.Usturoiul il dai pe razatoare si faci un sos din apa,sosul de la rosiile in bulion,sare si piper,astfel incat,odata turnat peste pulpe,sa le acopere.Adaugi 2 foi de dafin si pui la cuptor.La final adaugi patrunjel proaspat.Mirosul te da gata!Si nu numai!Poti servi cu piure de cartofi si o salata de muraturi.Sa ai pofta!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii