Pulpele de pui le prajesti putin intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei pana se rumenesc pe ambele parti.Le aranjezi intr-o cratita(de preferat ar fi daca ai avea o oala de pamant);daca gatesti cu rosii proaspete le tai in cubulete,la fel procedezi si cu cele in bulion.Eu le prefer pe cele in bulion pt. ca au si acel sos delicios,plus ca stomacul meu nu suporta rosiile proaspete.Usturoiul il dai pe razatoare si faci un sos din apa,sosul de la rosiile in bulion,sare si piper,astfel incat,odata turnat peste pulpe,sa le acopere.Adaugi 2 foi de dafin si pui la cuptor.La final adaugi patrunjel proaspat.Mirosul te da gata!Si nu numai!Poti servi cu piure de cartofi si o salata de muraturi.Sa ai pofta!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii