Pulpele de pui le prajesti putin intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei pana se rumenesc pe ambele parti.Le aranjezi intr-o cratita(de preferat ar fi daca ai avea o oala de pamant);daca gatesti cu rosii proaspete le tai in cubulete,la fel procedezi si cu cele in bulion.Eu le prefer pe cele in bulion pt. ca au si acel sos delicios,plus ca stomacul meu nu suporta rosiile proaspete.Usturoiul il dai pe razatoare si faci un sos din apa,sosul de la rosiile in bulion,sare si piper,astfel incat,odata turnat peste pulpe,sa le acopere.Adaugi 2 foi de dafin si pui la cuptor.La final adaugi patrunjel proaspat.Mirosul te da gata!Si nu numai!Poti servi cu piure de cartofi si o salata de muraturi.Sa ai pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii