autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

Ostropel din aripioare de pui

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
Cand ma gandesc la ostropelul de pui sau de vita, ma gandesc automat la multe rosii proaspete si la mult usturoi. Pentru ca am cumparat niste aripioare de pui, m-am hotarat sa fac un ostropel din ele cu o garnitura de cartofi natur., , -8 aripioare de pui, -500 ml supa de pui, -4 linguri grasime de pasare, -2 cepe noi, -1 kg rosii proaspete, -5-6 catei de usturoi zdraveni, -sare, -piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

35 voturi

Mod de preparare

1. Se curata aripioarele de pui si se portioneaza.
2. Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri cu grasime de pasare si se incing. Se adauga cepele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga aripioarele de pui si se calesc impreuna cateva minute.
3. Se adauga apoi supa si usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic 20 de minute.
4. Dupa aceea se adauga rosiile date pe razatoarea mare si se mai lasa pe foc 20 de minute.
5. Se potrivesc de sare si piper si se opresc.

Se poate servi alaturi de cartofi natur, sau orez, sau simpli cu o paine calda de casa alaturi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

15 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    iulika , 20 martie 2016

    Fff bun

  • Fara foto

    Ionel Iovan , 19 mai 2014

    e bun ca a facut si sotia mea

  • Fara foto

    Georgiana Mihaela Neagu , 19 mai 2014

    da foarte bun

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Foarte gustos!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Arata foarte bine. Si te gandesti bine, mult suc de rosii si foarte mult usturoi.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      O mincare f gustoasa!Cred ca tot ce are usturoi,e bun. Si noua ne place,ostropelul.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Va multumesc frumos pentru aprecieri!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Bun si aromat.Foarte frumos prezentat.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Foarte gustos!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Imi place tare mult ostropelul,iar cel pregatit de tine arata tare bine...Abia astept sa treaca postul sa pregatesc si eu...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte apetisant!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Delicios,felicitari pentru prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

35 voturi

Ingrediente

  • Cand ma gandesc la ostropelul de pui sau de vita
  • ma gandesc automat la multe rosii proaspete si la mult usturoi. Pentru ca am cumparat niste aripioare de pui
  • m-am hotarat sa fac un ostropel din ele cu o garnitura de cartofi natur.
  • -8 aripioare de pui
  • -500 ml supa de pui
  • -4 linguri grasime de pasare
  • -2 cepe noi
  • -1 kg rosii proaspete
  • -5-6 catei de usturoi zdraveni
  • -sare
  • -piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

iulika

Fff bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitele de pui