Ostropel din aripioare de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Ostropel din aripioare de pui

Ingrediente

  • Cand ma gandesc la ostropelul de pui sau de vita, ma gandesc automat la multe rosii proaspete si la mult usturoi. Pentru ca am cumparat niste aripioare de pui , m-am hotarat sa fac un ostropel din ele cu o garnitura de cartofi natur.
  • - 8 aripioare de pui;
  • - 500 ml supa de pui;
  • - 4 linguri grasime de pasare;
  • - 2 cepe noi;
  • - 1 kg rosii proaspete;
  • - 5-6 catei de usturoi zdraveni;
  • - sare;
  • - piper.

Mod de preparare

1. Se curata aripioarele de pui si se portioneaza.

2. Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri cu grasime de pasare si se incing. Se adauga cepele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga aripioarele de pui si se calesc impreuna cateva minute.

3. Se adauga apoi supa si usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic 20 de minute.

4. Dupa aceea se adauga rosiile date pe razatoarea mare si se mai lasa pe foc 20 de minute.

5. Se potrivesc de sare si piper si se opresc.

Se poate servi alaturi de cartofi natur, sau orez, sau simpli cu o paine calda de casa alaturi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise