autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ouă umplute

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
6 ouă, 200 g smântână, 1 pahar de ceapă verde tăiată mărunt, mărar ori pătrunjel, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Ouăle fierte şi răcite se curăţă atent de coajă. Apoi, cu un cuţit bine ascuţit, se taie în jumătate, se scoate gălbenuşul, marginile albuşului se taie în formă de dinţişori. Gălbenuşurile se mărunţesc bine. Ceapa şi mărarul se taie, se sărează şi se amestecă cu gălbenuşurile. În această masă se adaugă o parte de smântână, se amestecă, se sărează. Cu amestecul obţinut se umplu jumătăţile de ou, apoi se toarnă deasupra smântână.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute in sos de maioneza

Oua umplute in sos de maioneza

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in

39 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua
Salata ruseasca si oua umplute

Salata ruseasca si oua umplute

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o

29 voturi    17 comentarii
2h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 200 g smântână
  • 1 pahar de ceapă verde tăiată mărunt
  • mărar ori pătrunjel
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ochiuri in floare (cuib) de parizer