autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua cu maioneza ( de Pasti )

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
4-6 oua, maioneza de casa, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale sau putem folosi oua rosii fierte pentru sarbatorile de Pasti.

Pentru maioneza folositi si un galbenus de ou fiert deoarece nu se ''taie'' maioneza.

Se iau 2-3 linguri de maioneza si se pun intr-un castron mai mare care se dilueaza cu putina apa pana ajunge la consistenta iaurtului mai gros, si se sareaza dupa gust.

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati care se pun in castronul cu maioneza diluata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu maioneza ( de Pasti )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pască cu ciocolata

Pască cu ciocolata

Mai intai de toate facem maiaua, amestecind toate ingredientele si lăsăm vasul la loc cald pina

11 voturi    5 comentarii
3h
Retete de Pasti
Chec cu cacao si nuci

Chec cu cacao si nuci

Intr-un bol, punem albusurile si praful de sare. Mixam pana obtinem un amestec spumos. Peste albusuri

1 vot    0 comentarii
60h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    La acesta reteta trebuie neaparat sa nu aveti probleme cu ficatul...alfel ....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Precis gustoase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Sunt bune, se potrivesc la gust foarte bine cu maioneza.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Eu pregatesc un sos remoulad la oua.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-6 oua
  • maioneza de casa
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

La acesta reteta trebuie neaparat sa nu aveti probleme cu ficatul...alfel ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Oua vopsite