autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua cu maioneza ( de Pasti )

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
4-6 oua, maioneza de casa, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale sau putem folosi oua rosii fierte pentru sarbatorile de Pasti.

Pentru maioneza folositi si un galbenus de ou fiert deoarece nu se ''taie'' maioneza.

Se iau 2-3 linguri de maioneza si se pun intr-un castron mai mare care se dilueaza cu putina apa pana ajunge la consistenta iaurtului mai gros, si se sareaza dupa gust.

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati care se pun in castronul cu maioneza diluata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu maioneza ( de Pasti )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se

32 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Pasti
Drob de Paste

Drob de Paste

Se pregateste pilaful. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se adauga legumele taiate

1 vot    2 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    La acesta reteta trebuie neaparat sa nu aveti probleme cu ficatul...alfel ....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Precis gustoase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Sunt bune, se potrivesc la gust foarte bine cu maioneza.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Eu pregatesc un sos remoulad la oua.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-6 oua
  • maioneza de casa
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

La acesta reteta trebuie neaparat sa nu aveti probleme cu ficatul...alfel ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Melcisori de toamna cu nuci, alune de padure si fructe Melcisori de toamna cu nuci, alune de padure si fructe

Pentru aluat: aluatul l-am facut la masina de paine, iar pentru asta am procedat in felul urmator. Laptele caldut impreuna cu drojdia,

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti
Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Mini-torturi cu crema de cappuccino