autor:

LUBITA

» » Aperitive

Oua de prepelita cu rosii si spanac

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2015

Ingrediente
1conserva de rosii in bulion, 1lingurita pasta de ardei, 12oua de prepelita, 12cuburi de spanac congelat, condimente(praf de chilli,cimbru,busuioc uscat,oregano tot uscat,cate putin din fiecare sau dupa gust), 4-5linguri de parmezan ras, 2linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul decongelat si se lasa pe foc pana scade;se adauga pe toata suprafata ouale sparte intr-un bol,se lasa pe foc mic cu capac 3-4min,se adauga deasupra parmezan si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata de  cascaval cu oua si usturoi

Salata de cascaval cu oua si usturoi

Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud,

7 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Rulada pentru Paste

Rulada pentru Paste

Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Murariu , 23 aprilie 2015

    Foarte delicious!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1conserva de rosii in bulion
  • 1lingurita pasta de ardei
  • 12oua de prepelita
  • 12cuburi de spanac congelat
  • condimente(praf de chilli,cimbru,busuioc uscat,oregano tot uscat,cate putin din fiecare sau dupa gust)
  • 4-5linguri de parmezan ras
  • 2linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi