autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Oua de prepelita murate

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2014

Ingrediente
1 litru de apa, 1 sfecla rosie (optional), 30 boabe de piper, 1 lingurita enibahar macinat, marar uscat, 1 lingurita rozmarin, cateva cuisoare, 2-3 foi de dafin, boabe de mustar, 1 lingurita de sare, 200 ml otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga otetul. Sfecla rosie se fierbe si se taie cubulete. Se aseaza in borcane un rand de sfecla, un rand de oua pana se umple borcanul. Se toarna lichidul fierbinte in borcane, se capseaza si se consuma dupa 2-3 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita murate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Legume si zarzavaturi pentru supe/ciorbe - 8 borcane

Legume si zarzavaturi pentru supe/ciorbe - 8 borcane

Tai radacinoasele, albitura si legumele in forma dorita (eu prefer varianta chinezeasca, in fasii

11 voturi    0 comentarii
24h 40 min
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Ceapa se curata si se pune la fiert. Gogosarii de spala, se curata si se pun sa se opareasca si

3 voturi    1 comentariu
9h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vasile Boghian , 11 aprilie 2015

    se pastreaza la rece si se pot consuma in cateva zile .Sunt foarte bune si merita incercata reteta.

  • Fara foto

    Mariana Duta , 26 august 2014

    Se pastreaza la rece maxim doua luni.

  • Fara foto

    Andrei Petruta , 26 august 2014

    cat pot sa le pastrez ?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru de apa
  • 1 sfecla rosie (optional)
  • 30 boabe de piper
  • 1 lingurita enibahar macinat
  • marar uscat
  • 1 lingurita rozmarin
  • cateva cuisoare
  • 2-3 foi de dafin
  • boabe de mustar
  • 1 lingurita de sare
  • 200 ml otet.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Taitei de casa

Taitei de casa

Se amesteca faina, oul si apa [cat cuprinde]. Se framanta bine pana se formeaza o coca potrivit

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate