autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Oua de prepelita murate

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2014

Ingrediente
1 litru de apa, 1 sfecla rosie (optional), 30 boabe de piper, 1 lingurita enibahar macinat, marar uscat, 1 lingurita rozmarin, cateva cuisoare, 2-3 foi de dafin, boabe de mustar, 1 lingurita de sare, 200 ml otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga otetul. Sfecla rosie se fierbe si se taie cubulete. Se aseaza in borcane un rand de sfecla, un rand de oua pana se umple borcanul. Se toarna lichidul fierbinte in borcane, se capseaza si se consuma dupa 2-3 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita murate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogonele si castraveti in otet

Gogonele si castraveti in otet

Am pus la murat gogonele cu oţet, foi de dafin şi mirodenii: eu am folosit boabe de piper, ienibahar

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE -FRUNZE DE TELINA

DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE -FRUNZE DE TELINA

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de telina,leustean, tarhon,patrunjel,marar ,si

13 voturi    8 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vasile Boghian , 11 aprilie 2015

    se pastreaza la rece si se pot consuma in cateva zile .Sunt foarte bune si merita incercata reteta.

  • Fara foto

    Mariana Duta , 26 august 2014

    Se pastreaza la rece maxim doua luni.

  • Fara foto

    Andrei Petruta , 26 august 2014

    cat pot sa le pastrez ?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru de apa
  • 1 sfecla rosie (optional)
  • 30 boabe de piper
  • 1 lingurita enibahar macinat
  • marar uscat
  • 1 lingurita rozmarin
  • cateva cuisoare
  • 2-3 foi de dafin
  • boabe de mustar
  • 1 lingurita de sare
  • 200 ml otet.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Taitei de casa

Taitei de casa

Se amesteca faina, oul si apa [cat cuprinde]. Se framanta bine pana se formeaza o coca potrivit

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de prune