autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua gratinate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
6 oua, 75 g unt, 25 g faina, 2 linguri frisca nebatuta (smantana), 1/2 l lapte, 2 cepe, 1 varf de cutit nucsoara rasa, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Preparati sosul bechamel exact ca in reteta nr. 2 (din unt, faina, lapte, frisca sau smantana, sare, piper si nucsoara).

Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o in 50 g unt, pana devine transparenta.

Fierbeti ouale circa 8 minute in apa cu sare, tineti-le sub jetul de apa rece, curatati-le de coaja si taiati-le rondele. Amestecati usor ouale cu ceapa si cu sosul bechamel, turnati-le intr-o forma termorezistenta, dati-le la cuptor si lasati-le sa se gratineze aproximativ 5 minute. Serviti-le imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cremvusti

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Torta D´oro (Pläcinta de aur)