Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja."Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si dam la cuptor .Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor.
Separat preparam sosul de mustar:curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in unt.Adaugam faina amestecand bine-bine , apoi rosiile date prin razatoare si apoi turnam supa treptat ametecand continuu.Se lasa sa fiarba circa 10-15 min dupa care se ia vasul de pe foc , se adauga smantana, mustarul, zaharul ,patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ouale "imbracate" in bacon se servesc stropite cu acest sos si cartofi natur.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii