Reteta postata pe: 13 aprilie 2014
Ingrediente
-oua fierte, tari, -sfecla rosie, -pesmet, -faina, -un ou crud, -sare si piper, -otet si ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ouale fierte, tari, le curatam de coaja. Sfecla, o fierbem sau o coacem la cuptor. Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici, o asezonam cu sare, piper, ulei si otet. Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla.
Pregatim paneul; intr-o farfurie, punem un pic de faina alba, in alta pesmetul si in a treia farfurie, spargem un ou, pe care-l batem bine cu o furculita. Oul imbracat in pasta de sfecla, il trecem prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Am repetat operatiunea de trei ori. Prajim, apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie.
Cand s-au racit, le taiem in patru si punem pe platou decorat cu salata, dau foarte bine!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Oua imbracate"" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Pasti
Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca
16 voturi
17 comentarii
45 min
Prima oară curătăm morcovii si-i radem pe răzătoarea fină si stoarcem zeama. Tăiem caisele
17 voturi
2 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate