Taiem prajul rondele, usturoiul feliute si il punem la calit in tigaia unde am topit in prealabil untul. Cand s-au inmuiat bine, punem spanacul si amestecam.
Spanacul nu il tinem pe foc mai mult de 1 minut. Cand totul e gata, dam de-o parte.
Intr-un blender punem vegetalele calite si smantana, si omogenizam.
Pasta obtinuta o impartim in doua boluri rezistente la cuptor. Eu am avut niste forme mici de sufleuri pe care le-am dat o alta destinatie. Peste ea punem cateva feliute subtiri de danish blue. Apoi spargem cate un ou in fiercare bol.
Mai adaugam cateca feliute de danish blue si putina smantana. Cele doua boluri pe punem intr-o tava.
Feliile de pastrama le-am rulat artistic pe grisine si le-am asezat in tava langa bolurile cu oua.
Am dat totul la cuptorul incins, avand grija ca pe gratarul de jos sa pun o oala/cratita/tava cu apa, pentru vreo 20-25 minute.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii