Taiem prajul rondele, usturoiul feliute si il punem la calit in tigaia unde am topit in prealabil untul. Cand s-au inmuiat bine, punem spanacul si amestecam.
Spanacul nu il tinem pe foc mai mult de 1 minut. Cand totul e gata, dam de-o parte.
Intr-un blender punem vegetalele calite si smantana, si omogenizam.
Pasta obtinuta o impartim in doua boluri rezistente la cuptor. Eu am avut niste forme mici de sufleuri pe care le-am dat o alta destinatie. Peste ea punem cateva feliute subtiri de danish blue. Apoi spargem cate un ou in fiercare bol.
Mai adaugam cateca feliute de danish blue si putina smantana. Cele doua boluri pe punem intr-o tava.
Feliile de pastrama le-am rulat artistic pe grisine si le-am asezat in tava langa bolurile cu oua.
Am dat totul la cuptorul incins, avand grija ca pe gratarul de jos sa pun o oala/cratita/tava cu apa, pentru vreo 20-25 minute.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu