autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
1 kg spanac, bine curatat, spalat si scurs de apa, 6 oua, 1 ceapa mica ,tocata, 1/4 ceasca ulei, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se toaca mai mare spanacul si se fierbe 10 min. la foc mic in apa cu sare. Se scurge.

Se soteaza ceapa in ulei,se adauga spanacul si se prajeste usor,amestecind, cam 10 min.

Se toarna spanacul intr-o tava de cuptor, se fac 6 gropite; se sparg ouale in gropite, se pune sare si piperdeasupra si se da la cuptor cam 15 min.

Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofii curatati, spalati, se taie fasii de-a lungul, se aseaza intrun vas pt cuptor peste hartia

12 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei de pui cu legume si masline ank

Ficatei de pui cu legume si masline ank

Am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am prajit in ulei 5 minute.Am adaugat ardeiul,morcovul,gogosarul(tocate

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Bun.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Interesant si delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • bine curatat
  • spalat si scurs de apa
  • 6 oua
  • 1 ceapa mica ,tocata
  • 1/4 ceasca ulei
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ghiveci de legume