autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
1 kg spanac, bine curatat, spalat si scurs de apa, 6 oua, 1 ceapa mica ,tocata, 1/4 ceasca ulei, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se toaca mai mare spanacul si se fierbe 10 min. la foc mic in apa cu sare. Se scurge.

Se soteaza ceapa in ulei,se adauga spanacul si se prajeste usor,amestecind, cam 10 min.

Se toarna spanacul intr-o tava de cuptor, se fac 6 gropite; se sparg ouale in gropite, se pune sare si piperdeasupra si se da la cuptor cam 15 min.

Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Legumele si ciupercile se spala, se curata si se taie dupa cum urmeaza:ceapa si ardeii marunt, brocoli

20 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Bun.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Interesant si delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • bine curatat
  • spalat si scurs de apa
  • 6 oua
  • 1 ceapa mica ,tocata
  • 1/4 ceasca ulei
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta