Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac, bine curatat , spalat si scurs de apa
  • 6 oua
  • 1 ceapa mica ,tocata
  • 1/4 ceasca ulei
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se toaca mai mare spanacul si se fierbe 10 min. la foc mic in apa cu sare. Se scurge.

Se soteaza ceapa in ulei,se adauga spanacul si se prajeste usor,amestecind, cam 10 min.

Se toarna spanacul intr-o tava de cuptor, se fac 6 gropite; se sparg ouale in gropite, se pune sare si piperdeasupra si se da la cuptor cam 15 min.

Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise