autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua panirat

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Ingrediente
5 oua (puteti pune 7 ca ajunge umplutura) + 2, 150 gr ton, 1 lingurita unt, 2 linguri zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper, 1/2 lingurita marar uscat, faina alba, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute.
Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim.
Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile.
Tonul il scurgem de ulei ( in cazul in care are), il amestecam cu untul, zeama de lamaie, sare, piper dupa gust si 4 galbenusuri pe care le trecem prin razatoarea cu ochiuri mici.
Tocam putin patrunjel verde, presaram mararul uscat si le incorporam.
Cu acesta compozitie umplem jumatatile de albusuri si unim cate doua.
Cele doua oua ramase le batem spuma cu sare si piper.
Ouale umplute le tavalim prin faina, ou batut, apoi prin pesmet.
Punem niste ulei la incins intr-o tigaie si rumenim ouale pe toate partile la foc potrivit.
Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie in care asezam un servetel de bucatarie.
Se servesc calde, simple sau cu o salata, castraveciori murati.
V-am zis mie mi-a mai ramas compozitie care ajungea sa mai umplu doua oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta picanta la Multicooker Philips

Omleta picanta la Multicooker Philips

Ceapa o curatam si o taiem rondele, ardeiul il taiem cubulete. Batem bine ouale intr-un bol si

5 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

    Multumesc mult Elena. Pup!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

    Tare apetisante!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

    Multumesc mult!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

      hmm, ce deliciu avem noi aici...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5 oua (puteti pune 7 ca ajunge umplutura) + 2
  • 150 gr ton
  • 1 lingurita unt
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult Elena. Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele din muschiulet de pui