autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Oua scotiene

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Ingrediente
10 oua, 400 g carne de porc, 400 g piept de pui, 100 g arpagic tocat fin, 1 legarura de patrunjel tocat fin, 1 nucsoara rasa, 1 lingurita mustar englezesc, 200 g pesmet, 200 g faina, 300 ml.ulei, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

16 voturi

Mod de preparare

Se fierb 8 oua si se curata de coaja. Se toaca carnea si se amesteca cu arpagicul, patrunjelul, nucsoara, mustarul. Condimentati cu sare si piper dupa gust si impartiti compozitia in 8 bilute egale.



Pregatiti 3 farfurii cu oua batute, faina si pesmet, luati cate o biluta de carne si o aplatizati in palma si acoperiti fiecare ou fiert in mod egal cu carnea. Rulati fiecare ou acoperit cu carne prin faina, ou si pesmet si le prajiti in ulei incins pana devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

16 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 400 g carne de porc
  • 400 g piept de pui
  • 100 g arpagic tocat fin
  • 1 legarura de patrunjel tocat fin
  • 1 nucsoara rasa
  • 1 lingurita mustar englezesc
  • 200 g pesmet
  • 200 g faina
  • 300 ml.ulei
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

24 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

5 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Taci si-nghite