Ouale se curata de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca cu mustarul, smintina si untul frecat spuma, se condimenteaza si se adauga 1/2 din cantitatea de verdeata.
Cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua cu şpriţul. Se decoreaza cu restul de verdeata. Se servesc ca gustari, aranjate pe o frunza de salata.
Ouale se pot umple si cu o pasta se amestecă ambele componente pîna la omogenizare. Dacă pasta este prea groasă, se subţiază cu puţin lapte dulce sau smantana, incluzind si gălbenuşul în compozitia acestora.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii