Reteta postata pe: 01 ianuarie 2009
Ingrediente
oua, mustar, piper, sare si unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Ouale se fierb si se taie pe lung. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia facuta se umple jumatatile de ou si se orneaza cu patrunjel sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.
Le lasam sa fiarba cam 15-20
11 voturi
0 comentarii
45 min
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura
5 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Faine tare ouale acestea ! Eu pun peste ele sos din doua linguri maioneza, 200 ml iaurt, 3 linguri smantana, condimente si putina ceapa razuita
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Asa le prepar si eu.Imi plac foarte mult
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Foarte frumoase
teodora tomescu (Bucatar) , 29 iunie 2009
In compozitie se mai adauga pate de ficat si putina smantana,iar dupa ce se umplu jumatatile se aseaza pe platou si se pune peste ele maioneza amestecata cu 3 linguri de smantana. asa cum specifica in reteta nu stiu ce gust placut au?
adina vasile (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009
Ok. Dar daca adaug unt in compozitie nu cred ca mai este nevoie de ulei. Eu mai pun cateodata si putina maioneza.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009
Eu adaug si putin ulei sa dea stralucire compozitiei,in rest asa le prepar si eu.