autor:

adina  vasile

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2009

Ingrediente
oua, mustar, piper, sare si unt.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Ouale se fierb si se taie pe lung. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia facuta se umple jumatatile de ou si se orneaza cu patrunjel sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Ouale fierte,curatate,taiate in jumatati;intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare,piper,tonul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Pentru inceput punem 10 oua la fiert timp de 20 minute (in total, sa fiarba minim 10 pentru a fi

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Sunt tare bune!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Binevenite in mesele festive.

  • Fara foto

    amic , 18 ianuarie 2010

    Minunat desert, foarte hranitor. In compozitia din ou adaug pateu de ficat din conserva

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Faine tare ouale acestea ! Eu pun peste ele sos din doua linguri maioneza, 200 ml iaurt, 3 linguri smantana, condimente si putina ceapa razuita

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Asa le prepar si eu.Imi plac foarte mult

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Foarte frumoase

    • Fara foto

      teodora tomescu (Bucatar) , 29 iunie 2009

      In compozitie se mai adauga pate de ficat si putina smantana,iar dupa ce se umplu jumatatile se aseaza pe platou si se pune peste ele maioneza amestecata cu 3 linguri de smantana. asa cum specifica in reteta nu stiu ce gust placut au?

    • adina  vasile

      adina vasile (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Ok. Dar daca adaug unt in compozitie nu cred ca mai este nevoie de ulei. Eu mai pun cateodata si putina maioneza.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Eu adaug si putin ulei sa dea stralucire compozitiei,in rest asa le prepar si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de adina vasile
Salata de beouf

Salata de beouf

Morcovii si cartofii se fierb, se taie cubulete mici si se amesteca cu mazarea, cu castavetii si

15 voturi    1 comentariu
40 min
Salate de legume
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se spala, se unge cu ulei, sare si se pune pe o sticla de bere care se umple cu apa. Se

22 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Sunt tare bune!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Budinca de paine