Ingrediente
6-7 oua, 1 cutie pate ficat de pasare, 2 lingurite unt, 1 ceapa mica razuita pe razatoarea cu gauri mici(sau 1/2 daca e mai mare), 3 crengute patrunjel verde tocat marunt, 1/2 lingurita piper macinat, sare., Pt maioneza: cateva galbenusuri din ouale fierte, 2 galbenusuri crude, 2 lingurite mustar, ulei. La maioneza deja preparata eu mai folosesc 2 linguri smantana sau iaurt danone, pe care le adaug inainte de a pune maioneza pe platou.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
14 voturi
Mod de preparare
Mai avem de pregatit umplutura astfel: restul galbenusurilor se zdrobesc bine cu furculita, le amestecati cu pateul, untul, ceapa razuita, piperul, sare dupa gust si verdeata tocata fin. Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de oua, le asezam pe un platou, in mijloc turnam maioneza si ornam dupa imaginatie.
kok miori (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2011
Foarte bune ouale si eu fac in acest gen numai ca nu adaug maioneza-felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011
Merci, merci Sidy.
Sidy (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2011
Cat de bine arataaaaaaaaaaa ! Oricand sunt dispusa sa gust asa ceva Lenuta draga...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
Lenuta,imi place cum ai facut prezentarea,superba.Felicitari,ai votul meu.
burdulea maria elena , 20 ianuarie 2010
Gustoaselor, sa stiti ca ne plac si fac destul de des.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
Si mie imi plac ouale umplute............bune si aspectuoase, Lenutica.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
Delicioase
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Mariela, se vede treaba că vă plac mult ouăle! Foarte bune şi mie îmi plac !
lumi , 18 ianuarie 2010
sunt bune si aspectoase!Si eu am pregatit pasta aceasta de umplut si e foarte buna!