Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele albusului se taie in forma de dintisori. Galbenusurile se amesteca cu ceapa si mararul tocate bine. Se pune 100 gr din smantana sare si se amesteca.Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou apoi se toarna deasupra smantana.
Din ceapa se fac torti pentru \"cosuletele\" din oua, se ornamenteaza cu patrunjel ori marar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii