Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200gr smantana
  • 200 gr ceapa tocata marunt
  • marar ori patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele albusului se taie in forma de dintisori. Galbenusurile se amesteca cu ceapa si mararul tocate bine. Se pune 100 gr din smantana sare si se amesteca.Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou apoi se toarna deasupra smantana.

Din ceapa se fac torti pentru \"cosuletele\" din oua, se ornamenteaza cu patrunjel ori marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise