Fierbem ouale tare, le decojim, le taiem in jumatate pe lungime, scoatem galbenusurile, le asezam pe o farfurie.
Intre timp, preparam maioneza din: 1 galbenus crud, 3-4 galbenuse fierte, 2 lingurite mustar peste care adaugam ulei putin cate putinsi obtinem o maioneza consistenta.
Se prepara apoi umplutura pt oua din ingredientele pt umplutura care se omogenizeaza bine, apoi umplem jumatatile de oua si le asezam pe un platou cu umplutura in jos. In mijlocul platoului, asezam maioneza pe care am amestecat-o cu 2 linguri de danone sa nu fie gretoasa si decoram cu morcovi si patrunjel verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii