Se fierb ouale tari,se lasa la racit in apa rece dupa care se curata de coaja. Se taie pe lung ouale, in jumatati si se separa galbenusul fiert intr-o farfurie pentru a fi folosit in etapa urmatoare.
Galbenusurile se sfarama cu furculita,se adauga sunca presata taiata marunt, frunzele de patrunjel taiate marunt, maioneza si condimente dupa gust. Se amesteca toate ingredientele, formandu-se o pasta cu care se umplu jumatatile de ou.
Jumatatile de ou umplute se aseaza pe o farfurie, cu umplutura in sus si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii