Fierbem ouale timp de 10 minute (de cand incep sa dea in clocot). Intre timp coacem ardeiul pe flacara aragazului, apoi il curatam de coaja si seminte. Ceapa o calim intr-o lingura de ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.
Taiem ouale fierte pe jumatate si dam albusurile deoparte pentru a le umple mai tarziu.
Punem in blender fasolea, ceapa si ardelul copt si pasam. Adaugam apoi maioneza, galbenusurile, sare si piper dupa gust si transformam totul intr-o pasta.
Umplem albusurile cu pasta de mai sus si sunt gata de servit.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii