Oua umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 100 gr fasole fiarta
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem ouale timp de 10 minute (de cand incep sa dea in clocot). Intre timp coacem ardeiul pe flacara aragazului, apoi il curatam de coaja si seminte. Ceapa o calim intr-o lingura de ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.

Taiem ouale fierte pe jumatate si dam albusurile deoparte pentru a le umple mai tarziu.

Punem in blender fasolea, ceapa si ardelul copt si pasam. Adaugam apoi maioneza, galbenusurile, sare si piper dupa gust si transformam totul intr-o pasta.

Umplem albusurile cu pasta de mai sus si sunt gata de servit.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure