Fierbem ouale timp de 10 minute (de cand incep sa dea in clocot). Intre timp coacem ardeiul pe flacara aragazului, apoi il curatam de coaja si seminte. Ceapa o calim intr-o lingura de ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.
Taiem ouale fierte pe jumatate si dam albusurile deoparte pentru a le umple mai tarziu.
Punem in blender fasolea, ceapa si ardelul copt si pasam. Adaugam apoi maioneza, galbenusurile, sare si piper dupa gust si transformam totul intr-o pasta.
Umplem albusurile cu pasta de mai sus si sunt gata de servit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii